Συνέντευξη με τον Γιάννη Ρούσσο.

1. Τι είναι πιο αστείο; Airball ή αποτυχημένο κάρφωμα;

Να πας για κάρφωμα, να συνειδητοποίησεις στον αέρα ότι δεν φτάνεις για να καρφώσεις οπότε αποφασίζεις να σουτάρεις, και τελικά να κάνεις airball.

2. Έχεις κάνει εκπομπή με τα μούσια σου. Ποιο είναι το καλύτερο μούσι/μουστάκι που θυμάσαι στο nba;

Το καλύτερο μουστάκι ήταν του Steven Adams. Ήταν πολύ cool. Eιδικά αν ζούσες το 1821. Το καλύτερο μούσι ήταν την περίοδο που αποφάσισε να αφήσει ο Nowitzki. Ήταν πολύ cool. Eιδικά αν συμπρωταγωνιστούσες με τον Τομ Χανκς στο Ναυαγό.

3. Ποια είναι η γνώμη σου για το no politica στον αθλητισμό;

Νο politica είναι το σάντουιτς που τρώω τώρα. Όπου βλέπετε no politica σημαίνει ότι υπάρχει όχι μόνο αρκετό αλλά κυρίως επικίνδυνο politica.

4. Τι είναι αυτό που μας κάνει να αγαπάμε τόσο τους Antetokoubros;

Είναι αρκετά πράγματα. Κυρίως το ότι είναι παιδιά που γεννήθηκαν στον ίδιο τόπο με εμάς, όπως και το ότι περπάτησαν γειτονιές στις οποίες ζούμε. Από εκεί και πέρα είναι το στόρι τους. Από την φτώχεια και την περιθωριοποίηση κατάφεραν να κατακτήσουν το ΝΒΑ (αυτό φυσικά πάει για τον Γιάννη). Είναι το work ethic τους. Τέλος είναι πολύ κουλ και ταπεινοί άνθρωποι.


5. Είναι ο Ντένις Ρόντμαν ο πιο τρελιάρης παίκτης που έχει περάσει από το nba;

Όχι απλά είναι ο πιο λόκο τύπος που πέρασε από το ΝΒΑ αλλά προσωπικά είναι και ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες έβερ. Ο ορισμός του αντιστάρ. Ένας παίκτης που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να νικάει η ομάδα του. Επίσης τον ενδιέφερε να παρτάρει συνεχώς. ΣΥΝΕΧΩΣ.


6. Ποιον Έλληνα κωμικό θα έπαιρνες για μονό σε ανοιχτό γηπεδάκι και ποιον για λιώσιμο στο 2Κ;

Άγγελο Σπηλιόπουλο και στα δύο. Μου αρέσει να παίρνω τον  Άγγελο (για μονό. Αλλλλλλά και…) Επίσης θα έπαιζα μαζί του και 2K διότι με έχει γλεντήσει μια φορά και κάποια στιγμή πρέπει να εκδικηθώ. Γενικά όταν σκεφτομαι μπάσκετ, αμέσως σκέφτομαι  Άγγελο. Διότι μου χρωστάει λεφτά για μια μπάλα μπάσκετ που αγοράσαμε. Άγγελε φέρε τα λεφτά.

7. Ποιος είναι ο GOAT του Stand up Comedy σε διεθνές επίπεδο;

Ο ένας και μοναδικός Εddie Izzard.

8. Πολλοί μεγάλοι μπασκετμπολίστες πορώνονται όταν τους γιουχάρουν οι φίλαθλοι στα εκτός έδρας. Θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια σχέση μεταξύ ενός κωμικού και ενός “heckler”; 

Θα έλεγα όχι, επειδή ο στόχος του μπάσκετ είναι να βάζεις καλάθια. Στο σταντ απ ο στόχος είναι να βάζεις τον κόσμο να κάθεται ΗΣΥΧΟΣ. Και φυσικά να γελάει. Αλλά αυτό δεν θα γίνει αν υπάρχει έστω και ένας που δεν είναι ΗΣΥΧΟΣ.

9. Έχεις  στα χέρια σου την τελευταία κατοχή με περίπου 10 δευτερόλεπτα. Ποιο αστείο θα κάνεις για το buzzer beater και το χειροκρότημα του κοινού;

Τύποι ανθρώπων σε κηδείες, νούμερο ένα: O κλασικός νεκρός!

Μπουμ, κερδίσαμε.

Ευχαριστώ πολύ παίδες!

Ο Γιάννης Ρούσσος είναι Stand Up Comedian και Youtuber.
Βρείτε τον στα social media:



Comments

Popular Posts